Even voorstellen

Hartelijk welkom op de website van Gastouderbureau Sweet Home!

Ik ben Natalie (1982) wonend in Middelburg. Ik ben getrouwd met Marco en samen zijn wij de trotse ouders van Melissa (2006) en Esmee (2008).

Hiervoor heb ik gewerkt in het basisonderwijs als leerkracht en ben ik een aantal jaren gastouder geweest. Hierna heb ik de stap gemaakt om kinderdagverblijf te worden. Ik ben door mijn eigen ervaring dus goed op de hoogte van alle documenten die nodig zijn voor de gastouderopvang, GGD inspecties enz.

Naast mijn werkzaamheden houd ik me graag bezig met mijn twee dochters. Verder reis ik graag, lees veel boeken en sport wekelijks. Verder bezoek ik graag steden, pak graag een bioscoopje en onderneem ik regelmatig leuke dingen met vrienden.

Inmiddels is ons gastouderbureau uitgegroeid tot een redelijk groot en sterk groeiend gastouderbureau, waarbij we al onze vraag- en gastouders uiteraard persoonlijk kennen. Ik hoop door een goede bemiddeling en een goede bereikbaarheid voor alle partijen en de kleinschaligheid van ons bureau een steentje bij te dragen in het verzorgen van goede kwalitatieve opvang, waar kinderen het naar hun zin hebben en met plezier heen gaan.
Inmiddels hebben we ruim 250 registraties van (nieuwe) gastouders gedaan en hebben we in heel Zeeland verschillende mogelijkheden voor gastouderopvang.

Vanaf begin 2017 werken we met een klein en gezellig team, welke bestaat uit mezelf en Nanda. Door ons kleine team houden we de lijntjes kort in de communicatie.

Hopelijk geeft deze website jullie een indruk van onze werkwijze en sfeer. Op onze Facebookpagina zijn jullie ook van harte welkom.

Hopelijk tot ziens bij Gastouderbureau Sweet Home!

Groetjes,
Natalie Hulstein