Gastouders

De volgende gastouders stellen zich graag aan u voor !

Er zijn nog meer gastouders bij ons aangesloten dan op deze website vermeld staan. We horen er graag van als u een opvangaanvraag heeft.

Gastouder Anne-Marije uit Biervliet (Code O)

Ik ben Anne-Marije Keijmel. Ik woon met mijn man en 2 kinderen in Biervliet. Sinds April 2022 werkzaam als gastouder.

We zijn graag buiten, hebben een volkstuin. Ik vang kindjes op tussen de 0 – 12 jaar. Van maandag t/m vrijdag tijden en dagen in overleg met de vraagouder.

Mijn motto in de opvang: “Ik leer van jou en jij leert van mij, zo leren wij van elkaar.”

Gastouder Miranda uit ’s Gravenpolder (Code N)

Hallo beste ouders/verzorgers,

Leuk dat u interesse heeft in gastouder opvang het houten harkje.

Ik ben Miranda Harcksen, en ik ben 37 jaar. Samen met mijn man hebben we 3 kinderen, en zijn we woonachtig in ’s-Gravenpolder.

Zelf hou ik van wandelen, en tijdens het wandelen verzamelen we leuke spulletjes, zoals eikeltjes en bladeren.

Ook knutselen en dansen met de kinderen zijn mijn hobby’s.

Omdat ik graag met kinderen/zorg bezig ben, en hier de ervaring in heb door mijn eigen kinderen, ben ik mijn eigen gastouder opvang begonnen. De ontwikkelingen die een kindje doormaakt vind ik erg leuk en geweldig om te zien en mee te maken. Ook vind ik het erg leuk om kinderen te stimuleren in de persoonlijke en sociale ontwikkeling.

Ik kijk er naar uit om uw kindje tussen de 0 en 4 jaar te kunnen verwelkomen bij mijn gezellige gastouder opvang het houten harkje.

Gastouder Rosan uit Arnemuiden (Code M)

Beste ouders,

Mijn naam is Rosan Jongepier, ik ben 22 jaar en ik woon samen met mijn man Samuel en onze dochter Sefanja (29-07-2022) in Arnemuiden. Al vanaf jongs af aan vind ik het geweldig om voor kinderen te zorgen, ik sta voor veel liefde, aandacht en contact maken. Zo kan een kind zich goed hechten wat vooral de eerste levensjaren ontzettend belangrijk is. Ook vind ik het belangrijk om de taalontwikkeling te stimuleren en gebruik te maken van babygebaren.

Ik heb na mijn opleiding Helpende zorg & welzijn met veel plezier in verschillende gezinnen gewerkt als gastouder. Na de geboorte van onze dochter Sefanja ben ik gastouder in ons eigen huis geworden.

Dagelijks ben ik bezig om goede zorg te bieden aan uw kind waarbij warmte en een veilige omgeving centraal staan. In overleg met u probeer ik een opvoeding te bieden dat gericht is op de persoonlijke behoeften van uw kind. Wij hebben een ruime woonkamer waar gespeeld kan worden, ik ga graag met de kinderen naar buiten, ook zullen we iedere maand werken over een thema.

De dagen en tijden wanneer ik opvang bied zijn nu nog in overleg.

Mocht u meer vragen of interesse hebben, hierbij mijn mail en telefoonnummer:
rosanvogel88@hotmail.com
0638439158

Met vriendelijke groetjes,

Rosan.

& wie weet tot binnekort.

Gastouderopvang Pamoja uit Koewacht (Code L)

Welkom bij gastouderopvang Pamoja te Koewacht, een gezonde en veilige kinderopvang in een vertrouwde omgeving. Waar kinderen zich thuis voelen en waar je als ouder je kind met een gerust hart aan toevertrouwt. Mijn naam is Mirte van Os en kinderen zijn echt mijn passie, je doet mij geen groter plezier dan met kinderen te kunnen zijn.

Geïnspireerd door de jaren dat ik in Tanzania heb gewoond en gewerkt, ga ik nu als gastouder werken in Koewacht. Om er een Afrikaans tintje aan te geven heb ik gekozen voor de naam Pamoja wat Samen betekent in het Swahili.

Samen met je vriendjes pret maken, samen buiten en binnen spelen, samen leren en ontdekken. Elke dag buiten zijn, buiten spelen in de grote tuin, een stukje gaan wandelen of fietsen, gaan kijken bij de boer of gewoon genieten van de natuur om ons heen. We hebben kippen en 3 lieve poezen. En natuurlijk hebben we aandacht voor gezonde voeding.

Ook is er de mogelijkheid voor de kinderen om buiten te slapen, voor de allerkleinsten zijn er hangwiegjes, voor de grotere buitenbedjes. Heerlijk in de gezonde buitenlucht, luisteren naar de vogeltjes en uitgerust wakker worden.

Na 5,5 jaar lesgeven in het Engels wil ik graag mijn gastkindjes de mogelijkheid bieden om al op jonge leeftijd in contact te komen met de Engelse taal. Liedjes zingen in het Engels, voorlezen en samen spelenderwijs Engels leren.

Ik vind het belangrijk om de interesses van de kinderen te observeren en hier dan dieper op in te gaan. Leren en ontdekken is veel leuker als het onderwerp je aanspreekt (Emergent Curriculum). Daarnaast is het leuk en leerzaam om over verschillende culturen en religies te leren en de feestdagen samen te vieren.

In onze gerestaureerde vlasschuur waar ik gastouderopvang bied, word in een aanliggende ruimte ook dagopvang aangeboden aan kwetsbare mensen: jongeren, volwassenen en ouderen met een zorgbehoefte. Het is een aparte ruimte met eigen tuin. Het is mogelijk om activiteiten samen te doen. Samen zingen en lezen, stukje wandelen, zandtaartjes maken in de zandbak of samen koken en bakken. Door het samen zijn komt er een mooie glimlach op het gezicht van de ouderen en leren de kinderen over respect, inlevingsvermogen en diversiteit.

Ik bied opvang aan op maandag t/m vrijdag van 7.30 t/m 18.00 uur, andere tijden of voorkeuren zijn bespreekbaar. Kom eens kijken, ik hoor graag van u.

U kunt mij bereiken op: 06-2931 0753

FB: Gastouderopvang Pamoja

Gastouder Marina uit Zierikzee (Code K)

Beste ouders,

Ik ben Marina Dingemanse, ik ben 33 jaar en woon samen met mijn vriend Tim en onze dochter Christy (2016) in Zierikzee

Ik bied klein schalige opvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar, op maandag t/m donderdag van 7 uur t/m 18.00, andere tijden in overleg. Ik wil een huiselijke sfeer creëren, zodat de kindjes zich veilig  en vertrouwd voelen en zich kunnen ontwikkelen en opgroeien tot wie ze zelf willen zijn, ieder op zijn eigen tempo en/of niveau. Rust, regelmaat en reinheid passen goed in mijn straatje. Ik werk met een vast dagritme. We eten en drinken op vaste momenten aan tafel en de kleintjes gaan ook op een vast tijdstip naar bedje toe. Door de kleinschalige opvang, kan ik goed rekening houden met de persoonlijke behoeften uw kind.

Ik werk met thema’s, zo zijn we ook educatief bezig, er komt van alles aan bod: spelen, zingen, voorlezen, dansen, knutselen en gek doen. Ik ben graag met de kinderen bezig en wil er graag voor hun zijn. Er is ook ruimte voor vrij spelen.

Ik heb een lekkere grote achtertuin, waar ze zich helemaal kunnen uitleven op de schommel, glijbaan, speelhuisje, loopauto, fietsjes en nog veel meer. Binnen hebben we genoeg speelgoed vanaf babytijd tot aan 4-jarige, boekjes, puzzels, blokken, spelletjes, rammelaars, knuffels enz.

Btw we hebben een hele grote speeltuin, recht achter ons huis, dat is ook een pluspuntje. Als de ouders hun goedkeuring geven, wil ik ook af en toe een uitstapje maken, lekker naar het bos of naar het strand om schelpjes te zoeken of gewoon een rondje lopen.

Bij interesse mag u mij een mailtje sturen: defreggles@gmail.com of bellen via: 0629604598

Ik zoek nog kindjes die hier graag willen komen spelen, zingen, dansen, knutselen en gek doen. U mag altijd een bezoekje komen brengen.

Kom je ook spelen!!

Gastouder Valesca uit Terneuzen (Code J)

Hallo allemaal,

Mijn naam is Valesca Ephraïm, 30 jaar en getrouwd met Joeri Ephraïm. Samen hebben we 2 zoons. Owen 01-03-2019 en Raff 16-10-2014. We wonen in Terneuzen, niet ver van Scalda, Ziekenhuis en Lodewijk college.

Ik hou van zingen, plezier maken en lekker gek doen met mijn mannen. Ook ben ik christen en is mijn geloof mijn fundament. Ik heb na mijn opleidingen SPW  niveau 3 en niveau 4 met veel plezier op twee kinderdagverblijven gewerkt hier in de buurt.

Na de geboorte van onze zoon Raff ben ik gastouder in ons eigen huis geworden, alweer bijna 6 jaar geleden. Daarvoor heb ik het zo’n 2,5 jaar bij klanten thuis gedaan. Het fijne van gastouderopvang vind ik dat je een opvang binnen thuissituatie kunt creëren, je bent het vaste gezicht en kinderen krijgen veel individuele aandacht en begeleiding.

Zo kun je een stabiele omgeving bieden voor zowel je opvangkinderen als je eigen kinderen, een plek waar ze zich kunnen ontwikkelen op hun eigen manier. Waar ze mogen leren, spelen, zingen, dansen, waar ze geliefd zijn en waar we samen een soort tweede thuis vormen. Waar we met elkaar lachen maar waar ook ruimte is voor verdriet en waar je wordt getroost.

Rust, reinheid en regelmaat zijn dan ook belangrijke aspecten van de opvang.

Per 1 juli is er weer plek voor nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Op woensdag ben ik gesloten en nog een andere dag in overleg. Dan is het huishouden en gezin aan de beurt :-).

Ben ik de gastouder die u zoekt, wilt u meer weten of bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Stuur dan een berichtje naar mij of neem contact op met Nanda & Natalie van het gastouderbureau.

Lieve groetjes,

Valesca Ephraïm

Gastouder Sanneke uit Middelburg (Code I)

Ik ben Sanneke van Belzen, 34 jaar en moeder van 2 kinderen van 12 en 16.

Ik heb al eerder in de kinderopvang, op diverse scholen en in een zorginstelling gewerkt. De afgelopen jaren ben ik actief geweest als ZZPer als ondersteuning in gezinnen en sinds 2020 gestart als gastouder.

Op woensdag ben ik goudsmid in het sieradenatelier van mijn ouders, dan is de opvang dus gesloten. Voor mij een perfecte combinatie van mijn kwaliteiten in het zorgen voor-/ondersteunen van mensen en creatief bezig zijn.

Mede door mijn werk, maar zeker ook op persoonlijk vlak heb ik zeer veel ervaring opgedaan met kinderen die zich ‘anders’ ontwikkelen. Ik ben bekend met autisme, adhd, verstandelijke- en meervoudige beperking en hoogbegaafdheid. Ieder kind mag zich hier ontwikkelen op zijn/haar eigen niveau en tempo.

Het werken met jonge kinderen vind ik het allerleukst, en goed te combineren met de zorg voor mijn eigen -al grotere- kinderen. Vandaar mijn keuze om kindjes bij mij thuis te willen opvangen.

Ik vind het heerlijk om samen met kinderen de wereld te ontdekken. Lekker veel naar buiten, kinderen stimuleren om daar waar ze interesse in hebben verder uit te breiden en dit op verschillende manieren te verwerken door middel van lezen, zingen, knutselen en onderzoeken.

Ik werk vanuit een christelijke basis, waarin liefde en respect voor elkaar centraal staan. Uiteraard zijn alle kindjes, ongeacht achtergrond welkom.

Heb je interesse om eens kennis te maken of de opvang vanbinnen te bekijken?

Neem contact op via 0622776744 of bekijk ook mijn website voor meer informatie http://www.zorgflex.wixsite.com/gastoudersanneke

Gastouder Andrea uit Middelburg (Code H)

Hallo, mijn naam is Andrea Brouwer, ik ben 25 jaar en woon in Middelburg.

In 2013 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker kinderopvang behaald. Eerst heb ik in de kinderopvang gewerkt, in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar en sinds 2017 ben ik gastouder aan huis. De kinderen blijven in hun vertrouwde omgeving en afspraken/zwemles enz. kunnen gewoon doorgaan. Ik pas me graag aan in jullie dagritme en begeleid/stimuleer de kinderen in hun ontwikkeling.

Ik ga graag met de kinderen naar buiten, de speeltuin, kinderboerderij, het bos. Of gewoon lekker in de tuin spelen. Binnen bedenk ik graag leuke knutselactiviteiten (met het seizoen mee), spelen we spelletjes, lezen we boekjes, zingen we liedjes en bakken we koekjes.

Kortom, elke dag maken we er weer een leuke dag van!

Gastouder uit Biervliet – Zeeuws Vlaanderen (Code G)

Nelleke

Hallo iedereen,

Mijn naam is Nelleke Dieleman, 27 jaar, getrouwd sinds 2014 en mama van 2 kindjes, Mirthe van 5 jaar en Dani van 3 jaar.

Sinds november 2016 ben ik gastouder in Biervliet, Zeeuws-Vlaanderen.

In april 2020 zijn we verhuisd naar een ruim nieuwbouw huis, met een grote tuin (met veel speelgoed!) en een heerlijke, grote speelkamer voor de gastkindjes.

Op maandag en dinsdag vang ik kindjes op. We doen dan vanalles.

Boekjes lezen, samen muziek maken, knutselen, naar de speeltuin, naar de geitjes en de kippen bij de buren.  Kortom, samen een fijne dag hebben vind ik heel belangrijk.

Het werken met jonge kinderen vind ik fantastisch. Ze zijn zo lekker open en spontaan en ik vind het heerlijk om in een huiselijke omgeving met ze bezig te zijn.

Als je nog vragen hebt neem gerust contact op via: nellekevancadsand@hotmail.com

Tot ziens.

Groetjes Nelleke Dieleman-van Cadsand

Gastouderopvang de Nachtegaaltjes wijk ’t Zand Middelburg (Code F)

Hallo,

ik ben Sandra Basie. Ik ben getrouwd en moeder van een zoon (2013).

Gastouderopvang de Nachtegaaltjes is een knusse, huiselijke opvang waar de ontwikkeling van het kind in de leeftijd van 0 tot 12 jaar centraal staat.

Ik werk met verschillende thema’s die herkenbaar zijn voor de kinderen. De activiteiten pas ik hierop aan. Denk hierbij aan knutselen, lezen, liedjes leren, bewegen op muziek en natuurlijk ook gewoon spelen in 1 van de leuke speelhoekjes.. Ieder kind volgt zijn eigen ontwikkeling. Hier houdt ik ook rekening mee. Voor de BSO kinderen pas ik de activiteiten aan hun niveau aan. Ik ga met hen hierover in gesprek over wat ze precies willen. Willen ze niet mee doen met het thema is dat ook prima.

Wij hebben zelf 1 konijntje in een hok in onze grote tuin. Binnen hebben we 2 katten. Deze zijn opgegroeid met de kinderen en zijn deze ook gewend. In de tuin kunnen de kinderen spelen met divers speelgoed, fietsjes en in de zomer ook een water / zandtafel. En op loopafstand van mijn huis is een klein speeltuintje. ’s Middags gaan we een gastkindje van school halen (soms ook mijn zoon), maar we gaan daarnaast er ook gewoon op uit met de wandelwagen. Lekker genieten van de natuur en nieuwe dingen ontdekken.

De opvang is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 17.30 uur. Een dagdeel kan ook.

Vanwege het beperkte vervoer kan ik alleen BSO kinderen ophalen van de Aventurijn.

Heeft u meer interesse of wil u een kijkje komen nemen bij de Nachtegaaltjes? U bent welkom. Kijk voor meer informatie op www.gastouderopvang-de-nachtegaaltjes.jouwweb.nl of mail naar gastouderopvangdenachtegaaltjes@hotmail.com.

Ik hoop u en uw kinderen binnenkort te mogen begroeten.

Gastouder uit Zierikzee (Code E)

Ik ben Lies Ernst uit Zierikzee en samen met mijn man Wil hebben we een dochter en een kleinzoon van 5 jaar en een kleindochter van 3 jaar.

Ik ben met veel plezier al ongeveer 17 jaar gastouder. Ik ben in het bezit van een certificaat en EHBO-diploma. Ik vang kinderen op van 0 tot 4 jaar en ben elke dag beschikbaar van maandag tot vrijdag van ’s morgens 6.00 tot 17.30 uur.

Ik werk graag met een vast dagritme dus met een bepaalde rust en regelmaat.

Graag tot ziens,

Lies Ernst

Gastouder in Goes-Noord (Code D)

Karin

Hallo,

Ik ben Karin Aalfs, ik ben 37 jaar oud, getrouwd met Germt en we hebben een dochter van 4, Indy. Wij hebben 3 poezen en wat visjes.

Ik bied opvang in Goes Noord, we hebben een grote achtertuin met daarin een speelhuisje en een glijbaan. En naast het huis is meteen een speeltuin met o.a. schommels en klimmogelijkheid. Ik bied opvang voor overdag.

Groetjes, Karin.

Rahime – Vlissingen (Code C)

Hallo,

Ik ben Rahime en ik ben al een tijdje met veel plezier gastouder in Vlissingen.

Ik ben Turks, maar uiteraard is iedereen welkom, en ik heb twee dochters die beide al naar school toe gaan. Ik ben 29 jaar en druk bezig met de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3. Ik heb mijn diploma om gastouder te worden al gehaald, zo ook mijn EHBO voor kinderen.Ik woon in de Bloemenlaan in Vlissingen en mijn huis is kindvriendelijk ingericht. Ik bied (eventueel flexibele) opvang aan van maandag tot en met vrijdag en de weekenden in overleg. Alle leeftijden zijn welkom !

Ik hoor graag van jullie!
Groetjes,
Rahime

Gastouderopvang De Vlinder (Code B)

Gastouderopvang De Vlinder

Hallo, ik ben Debbie. Ik ben de mama van 3 mooie zoons. (2006, 2012 en 2015)

Naast mama ben ik ook gastouder. Ik werk heel graag met de kinderen. Ik sta voor het gezinsgevoel tijdens de opvang, dat vind ik belangrijk. De grote kinderen samen naar school brengen en samen uit school halen, een boodschapje doen. Dat zijn dagelijkse dingen die terugkomen tijdens de opvang.

Ook dieren spelen dagelijks een belangrijke rol in de opvang. We hebben een hond, eendjes, katten, een hamster en een konijn. Daar moet natuurlijk ook voor gezorgd worden en dat doen we samen. Wat is er nu leuker dan een wortel geven aan het konijn of een rondje wandelen met het hondje.

Op donderdag gaan we graag vers fruit en groente halen op de markt, ook altijd een leuk uitje samen.

Tijdens de weekenden wordt er soms ook opgevangen. Dan moeten natuurlijk grote boodschappen gedaan worden, of we gaan een dagje uit. Zo zijn we dus net een groot gezin met elke dag andere kindjes. Wil je ook bij ons komen spelen??? Kom dan maar gauw kijken.

Annette – Gastouder in Middelburg (code A)

Ik ben Annette  en ik werk als gastouder in Middelburg (Magistraatwijk). Ik vang al 17 jaar met veel plezier kinderen op. De kinderen zitten in een leeftijdscatogorie van 6 weken tot 12 jaar. Ik ben gediplomeerd in het Mbo op niveau 2 als gastouder. En ik ben in bezit van kinder EHBO diploma wat een extra stuk veiligheid bied in mijn vak.
Ouders en kinderen vinden het fijn om bij mij te komen omdat ik ze met respect behandel, open sta voor andere mensen, geen slechte woorden gebruik en door zelf het goede voorbeeld te geven groeien de kinderen er mee op. Bij binnenkomst overleg ik met de ouder hoe het met slapen en eten is gegaan en of er nog bijzonderheden zijn waar ik rekening mee kan houden, bij het ophalen bespreken we hoe het gegaan is of als er iets bijzonders is gebeurd. Tevens mogen de ouders altijd contact met mij opnemen als ze vragen / opmerkingen hebben of ergens mee zitten. Mijn huis is al jaren kindvriendelijk ingericht, al de veiligheid maatregels zijn toegepast van traphekjes tot stopcontactbeveiliging en niet roken in huis. De kinderen houden van spelen en dat kan hier goed, van kleuren tot puzzels maar vooral van vrij spelen zonder spelregels. De poppenwagen, een boekje lezen of een duplo stad bouwen, het kan allemaal.

Flexibele opvang behoort tot de mogelijkheden afhankelijk van de huidige bezetting.

Heeft u interesse om nader kennis te maken voor de opvang van uw kindje(s) ? Neem dan contact met ons op.