Gastouders

De volgende gastouders stellen zich graag aan u voor !

Er zijn nog meer gastouders bij ons aangesloten dan op deze website vermeld staan. We horen er graag van als u een opvangaanvraag heeft.

Gastouder Marina uit Zierikzee (Code Q)

Beste ouders,

Ik ben Marina Dingemanse, ik ben 33 jaar en woon samen met mijn vriend Tim en onze dochter Christy (2016) in Zierikzee

Ik bied klein schalige opvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar, op maandag t/m donderdag van 7 uur t/m 18.00, andere tijden in overleg. Ik wil een huiselijke sfeer creëren, zodat de kindjes zich veilig  en vertrouwd voelen en zich kunnen ontwikkelen en opgroeien tot wie ze zelf willen zijn, ieder op zijn eigen tempo en/of niveau. Rust, regelmaat en reinheid passen goed in mijn straatje. Ik werk met een vast dagritme. We eten en drinken op vaste momenten aan tafel en de kleintjes gaan ook op een vast tijdstip naar bedje toe. Door de kleinschalige opvang, kan ik goed rekening houden met de persoonlijke behoeften uw kind.

Ik werk met thema’s, zo zijn we ook educatief bezig, er komt van alles aan bod: spelen, zingen, voorlezen, dansen, knutselen en gek doen. Ik ben graag met de kinderen bezig en wil er graag voor hun zijn. Er is ook ruimte voor vrij spelen.

Ik heb een lekkere grote achtertuin, waar ze zich helemaal kunnen uitleven op de schommel, glijbaan, speelhuisje, loopauto, fietsjes en nog veel meer. Binnen hebben we genoeg speelgoed vanaf babytijd tot aan 4-jarige, boekjes, puzzels, blokken, spelletjes, rammelaars, knuffels enz.

Btw we hebben een hele grote speeltuin, recht achter ons huis, dat is ook een pluspuntje. Als de ouders hun goedkeuring geven, wil ik ook af en toe een uitstapje maken, lekker naar het bos of naar het strand om schelpjes te zoeken of gewoon een rondje lopen.

Bij interesse mag u mij een mailtje sturen: defreggles@gmail.com of bellen via: 0629604598

Ik zoek nog kindjes die hier graag willen komen spelen, zingen, dansen, knutselen en gek doen. U mag altijd een bezoekje komen brengen.

Kom je ook spelen!!

Gastouder Valesca uit Terneuzen (Code P)

Hallo allemaal,

Mijn naam is Valesca Ephraim, 29 jaar, getrouwd met Joeri Ephraim. Samen hebben we 2 zoons. Owen 01-03-2019 en Raff 16-10-2014. We wonen in Terneuzen, niet ver van het ziekenhuis en Scalda.

Ik hou van zingen en plezier maken. Ik ben christen.

Ik heb na mijn opleidingen SPW niveau 3 en 4 met veel plezier op twee kinderdagverblijven gewerkt hier in de buurt. Toen onze oudste zoon Raff is geboren, ben ik gastouder geworden. Dit is inmiddels 5 jaar geleden. Eerst deed ik dit bij mensen thuis, daarna in ons eigen huis.

Het fijne van gastouderopvang vind ik dat je een opvang binnen thuissituatie kunt creëren, je bent het vaste gezicht, kinderen krijgen altijd genoeg individuele begeleiding en aandacht. Zo kun je een stabiele omgeving bieden voor kinderen. Waar ze zich kunnen ontwikkelen op hun eigen manier.

Waar ze mogen leren, spelen, zingen, dansen en waar ze geliefd zijn, waar we samen een soort tweede thuis vormen. Waar we met elkaar lachen maar waar je ook verdrietig mag zijn en je getroost wordt. Rust, reinheid en regelmaat zijn de basiselementen van een fijne opvangplaats wat mij betreft.

Ik ben weer aan het opstarten na mijn zwangerschapsverlof en ben dan ook op zoek naar nieuwe klantjes. Op woensdag ben ik gesloten en daar komt in overleg een dag bij.

Ben ik de gastouder die u zoekt of wilt u toch nog meer weten? Neem dan contact op met Nanda en Natalie.

Lieve groetjes,

Valesca Ephraim

Gastouder Sanneke uit Middelburg (Code O)

Binnenkort start ik als gastouder in Middelburg, Dauwendaele.

Ik ben Sanneke van Belzen, 32 jaar en moeder van 2 kinderen: Nathan van 14 en Emily van 10 jaar.

De afgelopen jaren ben ik actief geweest als ZZPer als ondersteuning in gezinnen en daarnaast als goudsmid. Voor mij een perfecte combinatie van mijn kwaliteiten in het zorgen voor-/ondersteunen van mensen en creatief bezig zijn.

Mede door mijn werk, maar zeker ook op persoonlijk vlak heb ik zeer veel ervaring opgedaan met kinderen die zich ‘anders’ ontwikkelen. Ik ben bekend met autisme, adhd, verstandelijke- en meervoudige beperking en hoogbegaafdheid. Ieder kind mag zich hier ontwikkelen op zijn/haar eigen niveau en tempo.

Het werken met jonge kinderen blijft toch trekken, vandaar mijn keuze om kindjes bij mij thuis te willen opvangen. Op dit moment ben ik in ieder geval beschikbaar op de maandag, dinsdag en donderdag. Woensdag- en vrijdagmiddag in overleg. Flexibele uren en evt weekend zijn bespreekbaar.

De woning is in het midden van een autovrije straat waardoor er veel ruimte is om veilig buiten te kunnen spelen. In de omgeving zijn veel speeltuintjes te vinden en dus mogelijkheden genoeg om elke dag even naar buiten te gaan. Een tuin is er niet, maar wordt hierdoor ook niet gemist. Wel is er een ruim en gezellig balkon, waar in de zomer ook heerlijk beschut gespeeld kan worden.

In de woning: beneden een rustige, overzichtelijke woonkamer met voldoende ruimte om te spelen. Een kast met meer dan genoeg knutselmaterialen, afwisselend speelgoed voor alle leeftijden en een gezellig huisje onder de trap waar kinderen zich even terug kunnen trekken. Boven een fijne speel/slaapkamer met o.a. een zachte vloer, duikelstang, bokszak, keyboard en chillplekjes waar de kleintjes rustig kunnen slapen, of de grotere kinderen kunnen spelen, sporten of muziek maken.

Hygiëne en rust vind ik erg belangrijk. Op een (gesloten) aquarium na is het hier huisdiervrij en er wordt niet gerookt.

Ik werk vanuit een christelijke basis. Uiteraard zijn alle kindjes, ongeacht welke achtergrond welkom.

Groetjes, Sanneke

Gastouder Andrea uit Middelburg (Code N)

Hallo, mijn naam is Andrea Brouwer, ik ben 25 jaar en woon in Middelburg.

In 2013 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker kinderopvang behaald. Eerst heb ik in de kinderopvang gewerkt, in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar en sinds 2017 ben ik gastouder aan huis. De kinderen blijven in hun vertrouwde omgeving en afspraken/zwemles enz. kunnen gewoon doorgaan. Ik pas me graag aan in jullie dagritme en begeleid/stimuleer de kinderen in hun ontwikkeling.

Ik ga graag met de kinderen naar buiten, de speeltuin, kinderboerderij, het bos. Of gewoon lekker in de tuin spelen. Binnen bedenk ik graag leuke knutselactiviteiten (met het seizoen mee), spelen we spelletjes, lezen we boekjes, zingen we liedjes en bakken we koekjes.

Kortom, elke dag maken we er weer een leuke dag van!

Gastouder Hannah uit Oost-Souburg (Code M)

Mijn naam is Hannah Bakker, ik ben getrouwd met Marten en samen hebben wij een dochter van 1 jaar: Leah. We wonen aan de rand van Oost-Souburg, ook goed te bereiken vanaf Middelburg en Vlissingen. In ons huis is genoeg ruimte om misschien wel uw kind op te vangen!

Na mijn opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang heb ik een aantal jaar op verschillende groepen gewerkt met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Hier heb ik veel ervaring opgedaan om nu mijn eigen kinderopvang aan huis te beginnen. Gastouderopvang is een unieke manier van opvang. Er is veel persoonlijke aandacht voor uw kind(eren) en de ontwikkeling en uw kind heeft altijd hetzelfde vertrouwde gezicht waarbij hij of zij zich veilig voelt. Ik wil kinderen graag een veilige plek aanbieden waar ze zich op hun eigen manier en in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Rust, reinheid en regelmaat vind ik belangrijk met daarnaast alle tijd om te spelen, leren en ontdekken. Door de kleinschalige opvang kan voor ieder kind het eigen ritme aangehouden worden zoals hij/zij het thuis gewend is. Ook puzzelen, naar de kinderboerderij, de speeltuin, knutselen, samen bakken, voorlezen, kortom: ik wil ieder kind graag een fijne dag geven met veel plezier!

Alles gaat bij mij in overleg met u als ouder(s). Door met elkaar in gesprek te blijven kan ik op de beste manier opvang bieden aan uw kind(eren). U kent uw kind immers het best!

Ik ben een christelijke gastouder. Uiteraard zijn alle niet- of anders gelovige kinderen ook van harte welkom! Bent u op zoek naar een kleinschalige opvang in een gezellige, huiselijke sfeer, bent u benieuwd hoe de opvanglocatie eruit ziet en wilt u eens vrijblijvend kennis komen maken? Neem dan contact met mij op!

Tel.: 06-11508811

Gastouder Samantha uit Magrette (Code L)

Ik ben Samantha Hamelink 27 jaar, getrouwd en trotse moeder van Jorden en Sven. Ik woon op de Magrette, klein gehuchtje in de buurt van Axel. Bent u op zoek naar een kleinschalige en huislijke opvang, neem gerust contact op om eens te komen kijken.

Na de opleiding onderwijsassistent niveau 4 te hebben afgerond, ben ik 6 jaar werkzaam geweest in de kinderopvang. En vanaf 2014 als gastouder. Werken met kinderen is mijn passie, door met een kleine groep kinderen actief bezig te kunnen zijn, kan ik goed rekening houden met de persoonlijke behoeften van u kind. En de kinderen ondersteunen en begeleiden in hun ontwikkeling.

Ik bied opvang aan kinderen tussen de 0 en 4 jaar, Er wordt met een vast dagritme gewerkt, met daarin verschillende activiteiten. Zodat u kind zicht snel vertrouwd voelt.

Telefoonnummers: 0115-850603 / 06-43275253

Gastouder uit Biervliet – Zeeuws Vlaanderen (Code K)

NellekeHallo iedereen,

Mijn naam is Nelleke, 22 jaar, en ik ben getrouwd met Adri. Samen hebben we een dochtertje van 6 maanden. Ze heet Mirthe.

Waarom ik gastouder word…..
Omdat kinderen zo leuk en lief zijn! En omdat mijn vaste oppaskindje sinds februari naar school gaat.

Ik vind het heel leuk om kinderen een gezellige dag te bieden. Graag wil ik uw kindje opvangen bij mij thuis. Er is genoeg ruimte, we hebben een ruime tuin en genoeg speelgoed.
In huis hebben we een aparte kamer waar de kindjes lekker kunnen spelen. Ook voorlezen of lekker wandelen zullen we regelmatig doen.

Wilt u meer informatie, dan kunt u mij mailen: nellekevancadsand@hotmail.com

Vriendelijke groetjes,

Nelleke Dieleman-van Cadsand

Gastouderopvang de Nachtegaaltjes wijk ’t Zand Middelburg (Code J)

Hallo,

ik ben Sandra Basie. Ik ben getrouwd en moeder van een zoontje (2013).

Gastouderopvang de Nachtegaaltjes is een knusse, huiselijke opvang waar de ontwikkeling van het kind in de leeftijd van 0 tot 4 jaar centraal staat. Ik werk met verschillende thema’s die herkenbaar zijn voor de kinderen. De activiteiten pas ik hierop aan. Denk hierbij aan knutselen, lezen, liedjes leren, bewegen op muziek en natuurlijk ook gewoon spelen. Wij hebben zelf 2 katten en in onze tuin een volière. Op loopafstand van mijn huis is een klein speeltuintje. ’s Middags gaan we mijn zoon van school halen, maar we gaan daarnaast er ook gewoon op uit met de wandelwagen of de bakfiets. De opvang is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 17.30 uur.

Heeft u meer interesse of wil u een kijkje komen nemen bij de Nachtegaaltjes? U bent welkom. Kijk voor meer informatie op www.gastouderopvangdenachtegaaltjes.nl of mail naar nachtegaaltjes@zeelandnet.nl

Ik hoop u en uw kleintjes binnenkort te mogen begroeten.

Gastouderopvang de Nachtegaaltjes

 

 

 

 

 

Gastouder uit ’s Gravenpolder (Code I)

Beste ouders,

Even voorstellen: Ik ben Elselien Minnaard, trotse mama van Brent en Yens en ik woon in
’s-Gravenpolder. In mijn huis heb ik nog ruimte om misschien wel uw kindjes op te vangen. Ik ben twee dagen per week beschikbaar, dagen en tijden op dit moment in overleg.

Ik heb een flinke tuin met schommel waar heerlijk gespeeld kan worden. Schijnt de zon, jassen aan en naar buiten! Op loopafstand hebben we ook nog eens een hele leuke speeltuin.

Kunnen we niet naar buiten? Geen probleem, ik ben lid van de Spelotheek zodat er steeds weer ander speelgoed is. Een televisie hebben we niet. Bij mij is het spelen, kleuren, verven, schommelen, fietsen, stampen in de plassen. Kortom genieten!

U kindje mag alles mee eten en drinken, 2x op een dag fruit, boterhammetjes etc. Geeft u liever zelf eten of drinken mee? Ook prima. Een kinderstoel is aanwezig, een campingbedje ook.

Wilt u meer informatie, of heeft u interesse? Mail me gerust elsjuh1990@gmail.com

Gastouder “De Wurmpjes” in Vlissingen (Code H)

LindaHallo,

Ik zal me even voorstellen, ik ben Linda Crinse, ben 41 jaar en ben sinds 2014 gastouder bij Sweet Home. Ik ben getrouwd met Jan waarmee ik samen een dochtertje heb Zoella (8 jaar) en ik heb ook nog een zoon D.J. (14 jaar). Sinds kort hebben we er een gezinslid bij, een klein hondje.

We wonen in een gezellig huis aan de rand van Bossenburg.

Ik wil opvang bieden voor kindjes van 0 tm 14 jaar opvangtijden van 7:00 tot 18:00 of in overleg. Ik probeer zoveel mogelijk rust en regelmaat te creëren maar er is ook gerust wel eens tijd voor een grapje. En bij goed weer ga ik er graag op uit met de kindjes.

Geïnteresseerd of wil je meer informatie neem dan gerust contact met me op 06-12128287 of bel of mail naar Gastouderbureau Sweet Home Zeeland.

Gastouder uit Zierikzee (Code G)

Ik ben Lies Ernst uit Zierikzee en samen met mijn man Wil hebben we een dochter en een kleinzoon van 5 jaar en een kleindochter van 3 jaar.

Ik ben met veel plezier al ongeveer 17 jaar gastouder. Ik ben in het bezit van een certificaat en EHBO-diploma. Ik vang kinderen op van 0 tot 4 jaar en ben elke dag beschikbaar van maandag tot vrijdag van ’s morgens 6.00 tot 17.30 uur.

Ik werk graag met een vast dagritme dus met een bepaalde rust en regelmaat.

Graag tot ziens,

Lies Ernst

Gastouder in Colijnsplaat (Code F)

Beste ouders,

Mijn naam is Mieneke van Klinken, ik heb een man, twee dochters en vier kleinkinderen.Ik werk vanaf 1998 als gastouder en verleen opvang aan kindjes van 0 tot 4 jaar.

Natuurlijk beschik ik over alle benodigde diploma’s en heb daarnaast diverse gastouder cursussen gevolgd en certificaten behaald. Ukkepuk biedt erkende, vertrouwde en kleinschalige opvang in een rustige omgeving, zo dicht mogelijk bij de thuissituatie.

Sinds november 2020 zijn wegens verhuizing de bakens verzet van Bruinisse naar Colijnsplaat. Voor ouders die voor hun werk vanuit richting Goes naar Schouwen-Duiveland rijden of andersom is opvang in Colijnsplaat ook een overweging waard.

Er is veel speelgoed aanwezig voor binnen en buiten en voor alle leeftijden en speelfases van uw kindje (s), ook zijn we regelmatig fijn creatief bezig, boekjes lezen, liedjes luisteren en zingen enz.

Heeft u interesse neem dan gerust vrijblijvend contact op met Sweet Home Zeeland of u kunt me bellen via tel: 06-40043986, ook mailen kan via: mieneke@zeelandnet.nl

U mag altijd een kijkje komen nemen bij mij thuis.

Wie weet tot ziens!

Gastouderopvang “BijSuus” in Bruinisse (Code E)

logo_bijsuusGraag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Suzanne van Achterberg en ik ben 23 jaar oud. Ik ben een enthousiaste, lieve, betrouwbare gastouder. Met mijn vriend Pieter woon ik samen in Bruinisse. De kinderen worden opgevangen in ons huis. Tevens zijn er twee slaapkamers beschikbaar voor de kindjes die moeten slapen. Zodra het even kan spelen de kinderen buiten in een omheinde, veilige tuin bij het huis. Binnen wordt er gespeeld, geknutseld, voorgelezen, gedanst en gezongen. Alles mag en niets moet.

Van maandag t/m vrijdag kunnen de kinderen opgevangen worden tussen 7.00 en 18.00 uur. Andere tijden of voorkeuren zijn bespreekbaar. De opvang is inclusief: Fruit, sap, boterham, koek. Niet inbegrepen zijn: luiers en babyvoeding. Het tarief is € 5,60 per uur per kind inclusief bemiddelingskosten.

Natuurlijk bent u van harte welkom om te ontdekken of uw kind zich thuis kan voelen bij gastouderopvang ” bijSuus”.

Gastouder in Goes-Noord (Code D)

KarinHallo,

Ik ben Karin Aalfs, ik ben 37 jaar oud, getrouwd met Germt en we hebben een dochter van 4, Indy. Wij hebben 3 poezen en wat visjes.

Ik bied opvang in Goes Noord, we hebben een grote achtertuin met daarin een speelhuisje en een glijbaan. En naast het huis is meteen een speeltuin met o.a. schommels en klimmogelijkheid. Ik bied opvang voor overdag.

Groetjes, Karin.

Rahime – Vlissingen (Code C)

Hallo,

Ik ben Rahime en ik ben al een tijdje met veel plezier gastouder in Vlissingen.

Ik ben Turks, maar uiteraard is iedereen welkom, en ik heb twee dochters die beide al naar school toe gaan. Ik ben 29 jaar en druk bezig met de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3. Ik heb mijn diploma om gastouder te worden al gehaald, zo ook mijn EHBO voor kinderen.Ik woon in de Bloemenlaan in Vlissingen en mijn huis is kindvriendelijk ingericht. Ik bied (eventueel flexibele) opvang aan van maandag tot en met vrijdag en de weekenden in overleg. Alle leeftijden zijn welkom !

Ik hoor graag van jullie!
Groetjes,
Rahime

Gastouderopvang De Vlinder (Code B)

Gastouderopvang De Vlinder

Hallo, ik ben Debbie. Ik ben de mama van 3 mooie zoons. (2006, 2012 en 2015)

Naast mama ben ik ook gastouder. Ik werk heel graag met de kinderen. Ik sta voor het gezinsgevoel tijdens de opvang, dat vind ik belangrijk. De grote kinderen samen naar school brengen en samen uit school halen, een boodschapje doen. Dat zijn dagelijkse dingen die terugkomen tijdens de opvang.

Ook dieren spelen dagelijks een belangrijke rol in de opvang. We hebben een hond, eendjes, katten, een hamster en een konijn. Daar moet natuurlijk ook voor gezorgd worden en dat doen we samen. Wat is er nu leuker dan een wortel geven aan het konijn of een rondje wandelen met het hondje.

Op donderdag gaan we graag vers fruit en groente halen op de markt, ook altijd een leuk uitje samen.

Tijdens de weekenden wordt er soms ook opgevangen. Dan moeten natuurlijk grote boodschappen gedaan worden, of we gaan een dagje uit. Zo zijn we dus net een groot gezin met elke dag andere kindjes. Wil je ook bij ons komen spelen??? Kom dan maar gauw kijken.

Annette – Gastouder in Middelburg (code A)

Ik ben Annette  en ik werk als gastouder in Middelburg (Magistraatwijk). Ik vang al 17 jaar met veel plezier kinderen op. De kinderen zitten in een leeftijdscatogorie van 6 weken tot 12 jaar. Ik ben gediplomeerd in het Mbo op niveau 2 als gastouder. En ik ben in bezit van kinder EHBO diploma wat een extra stuk veiligheid bied in mijn vak.
Ouders en kinderen vinden het fijn om bij mij te komen omdat ik ze met respect behandel, open sta voor andere mensen, geen slechte woorden gebruik en door zelf het goede voorbeeld te geven groeien de kinderen er mee op. Bij binnenkomst overleg ik met de ouder hoe het met slapen en eten is gegaan en of er nog bijzonderheden zijn waar ik rekening mee kan houden, bij het ophalen bespreken we hoe het gegaan is of als er iets bijzonders is gebeurd. Tevens mogen de ouders altijd contact met mij opnemen als ze vragen / opmerkingen hebben of ergens mee zitten. Mijn huis is al jaren kindvriendelijk ingericht, al de veiligheid maatregels zijn toegepast van traphekjes tot stopcontactbeveiliging en niet roken in huis. De kinderen houden van spelen en dat kan hier goed, van kleuren tot puzzels maar vooral van vrij spelen zonder spelregels. De poppenwagen, een boekje lezen of een duplo stad bouwen, het kan allemaal.

Flexibele opvang behoort tot de mogelijkheden afhankelijk van de huidige bezetting.

Heeft u interesse om nader kennis te maken voor de opvang van uw kindje(s) ? Neem dan contact met ons op.

Reacties zijn gesloten.