Gastouders

De volgende gastouders stellen zich graag aan u voor !

Er zijn nog meer gastouders bij ons aangesloten dan op deze website vermeld staan. We horen er graag van als u een opvangaanvraag heeft.

Gastouder Valesca uit Terneuzen (Code V)

Hallo allemaal,

Mijn naam is Valesca Ephraim, 29 jaar, getrouwd met Joeri Ephraim. Samen hebben we 2 zoons. Owen 01-03-2019 en Raff 16-10-2014. We wonen in Terneuzen, niet ver van het ziekenhuis en Scalda.

Ik hou van zingen en plezier maken. Ik ben christen.

Ik heb na mijn opleidingen SPW niveau 3 en 4 met veel plezier op twee kinderdagverblijven gewerkt hier in de buurt. Toen onze oudste zoon Raff is geboren, ben ik gastouder geworden. Dit is inmiddels 5 jaar geleden. Eerst deed ik dit bij mensen thuis, daarna in ons eigen huis.

Het fijne van gastouderopvang vind ik dat je een opvang binnen thuissituatie kunt creëren, je bent het vaste gezicht, kinderen krijgen altijd genoeg individuele begeleiding en aandacht. Zo kun je een stabiele omgeving bieden voor kinderen. Waar ze zich kunnen ontwikkelen op hun eigen manier.

Waar ze mogen leren, spelen, zingen, dansen en waar ze geliefd zijn, waar we samen een soort tweede thuis vormen. Waar we met elkaar lachen maar waar je ook verdrietig mag zijn en je getroost wordt. Rust, reinheid en regelmaat zijn de basiselementen van een fijne opvangplaats wat mij betreft.

Ik ben weer aan het opstarten na mijn zwangerschapsverlof en ben dan ook op zoek naar nieuwe klantjes. Op woensdag ben ik gesloten en daar komt in overleg een dag bij.

Ben ik de gastouder die u zoekt of wilt u toch nog meer weten? Neem dan contact op met Nanda en Natalie.

Lieve groetjes,

Valesca Ephraim

Gastouder Sanneke uit Middelburg (Code U)

Binnenkort start ik als gastouder in Middelburg, Dauwendaele.

Ik ben Sanneke van Belzen, 32 jaar en moeder van 2 kinderen: Nathan van 14 en Emily van 10 jaar.

De afgelopen jaren ben ik actief geweest als ZZPer als ondersteuning in gezinnen en daarnaast als goudsmid. Voor mij een perfecte combinatie van mijn kwaliteiten in het zorgen voor-/ondersteunen van mensen en creatief bezig zijn.

Mede door mijn werk, maar zeker ook op persoonlijk vlak heb ik zeer veel ervaring opgedaan met kinderen die zich ‘anders’ ontwikkelen. Ik ben bekend met autisme, adhd, verstandelijke- en meervoudige beperking en hoogbegaafdheid. Ieder kind mag zich hier ontwikkelen op zijn/haar eigen niveau en tempo.

Het werken met jonge kinderen blijft toch trekken, vandaar mijn keuze om kindjes bij mij thuis te willen opvangen. Op dit moment ben ik in ieder geval beschikbaar op de maandag, dinsdag en donderdag. Woensdag- en vrijdagmiddag in overleg. Flexibele uren en evt weekend zijn bespreekbaar.

De woning is in het midden van een autovrije straat waardoor er veel ruimte is om veilig buiten te kunnen spelen. In de omgeving zijn veel speeltuintjes te vinden en dus mogelijkheden genoeg om elke dag even naar buiten te gaan. Een tuin is er niet, maar wordt hierdoor ook niet gemist. Wel is er een ruim en gezellig balkon, waar in de zomer ook heerlijk beschut gespeeld kan worden.

In de woning: beneden een rustige, overzichtelijke woonkamer met voldoende ruimte om te spelen. Een kast met meer dan genoeg knutselmaterialen, afwisselend speelgoed voor alle leeftijden en een gezellig huisje onder de trap waar kinderen zich even terug kunnen trekken. Boven een fijne speel/slaapkamer met o.a. een zachte vloer, duikelstang, bokszak, keyboard en chillplekjes waar de kleintjes rustig kunnen slapen, of de grotere kinderen kunnen spelen, sporten of muziek maken.

Hygiëne en rust vind ik erg belangrijk. Op een (gesloten) aquarium na is het hier huisdiervrij en er wordt niet gerookt.

Ik werk vanuit een christelijke basis. Uiteraard zijn alle kindjes, ongeacht welke achtergrond welkom.

Groetjes, Sanneke

Gastouder Andrea uit Middelburg (Code T)

Hallo, mijn naam is Andrea Brouwer, ik ben 25 jaar en woon in Middelburg.

In 2013 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker kinderopvang behaald. Eerst heb ik in de kinderopvang gewerkt, in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar en sinds 2017 ben ik gastouder aan huis. De kinderen blijven in hun vertrouwde omgeving en afspraken/zwemles enz. kunnen gewoon doorgaan. Ik pas me graag aan in jullie dagritme en begeleid/stimuleer de kinderen in hun ontwikkeling.

Ik ga graag met de kinderen naar buiten, de speeltuin, kinderboerderij, het bos. Of gewoon lekker in de tuin spelen. Binnen bedenk ik graag leuke knutselactiviteiten (met het seizoen mee), spelen we spelletjes, lezen we boekjes, zingen we liedjes en bakken we koekjes.

Kortom, elke dag maken we er weer een leuke dag van!

Gastouder Hannah uit Oost-Souburg (Code S)

Mijn naam is Hannah Bakker, ik ben getrouwd met Marten en samen hebben wij een dochter van 1 jaar: Leah. We wonen aan de rand van Oost-Souburg, ook goed te bereiken vanaf Middelburg en Vlissingen. In ons huis is genoeg ruimte om misschien wel uw kind op te vangen!

Na mijn opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang heb ik een aantal jaar op verschillende groepen gewerkt met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Hier heb ik veel ervaring opgedaan om nu mijn eigen kinderopvang aan huis te beginnen. Gastouderopvang is een unieke manier van opvang. Er is veel persoonlijke aandacht voor uw kind(eren) en de ontwikkeling en uw kind heeft altijd hetzelfde vertrouwde gezicht waarbij hij of zij zich veilig voelt. Ik wil kinderen graag een veilige plek aanbieden waar ze zich op hun eigen manier en in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Rust, reinheid en regelmaat vind ik belangrijk met daarnaast alle tijd om te spelen, leren en ontdekken. Door de kleinschalige opvang kan voor ieder kind het eigen ritme aangehouden worden zoals hij/zij het thuis gewend is. Ook puzzelen, naar de kinderboerderij, de speeltuin, knutselen, samen bakken, voorlezen, kortom: ik wil ieder kind graag een fijne dag geven met veel plezier!

Alles gaat bij mij in overleg met u als ouder(s). Door met elkaar in gesprek te blijven kan ik op de beste manier opvang bieden aan uw kind(eren). U kent uw kind immers het best!

Ik ben een christelijke gastouder. Uiteraard zijn alle niet- of anders gelovige kinderen ook van harte welkom! Bent u op zoek naar een kleinschalige opvang in een gezellige, huiselijke sfeer, bent u benieuwd hoe de opvanglocatie eruit ziet en wilt u eens vrijblijvend kennis komen maken? Neem dan contact met mij op!

Tel.: 06-11508811

Gastouder Hanna uit de Mortiere in Middelburg (Code R)

Mijn naam is Hanna Goedhart en ik ben 25 jaar. Samen met mijn man Robin en dochtertje Lieke (1 jaar) woon ik in de Middelburgse wijk ‘Mortiere’ aan de rand van de wijk ‘Dauwendaele’. Ik heb een aantal jaar gewerkt als verpleegkundige in de thuiszorg. In het verleden heb ik veel opgepast op kinderen uit verschillende oppasgezinnen. Met mijn werk nu is dat niet meer te combineren en ik merk dat ik het heel erg mis. Vandaar dat ik ben begonnen als gastouder!

Ik wil graag kinderen een veilige plek bieden waar ze zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen en spelen op een manier die bij hen past en wat ze leuk vinden. Ik vind het belangrijk om een omgeving van rust, regelmaat en gezelligheid te creëren.

Dit door een voorspelbaar dag ritme, waarin ruimte is om binnen of in de tuin te spelen, boekjes te lezen, spelletjes te doen en er samen op uit te gaan. Afgewisseld met momenten van rust. In de buurt zijn verschillende speeltuinen en een kinderboerderij. In onze tuin is genoeg ruimte om te spelen, in bijvoorbeeld de zandbak. Binnen is ook genoeg ruimte om  te spelen en creatief bezig te zijn. Een kinderstoel, wipper, box en kinderwagen zijn aanwezig. Boven staan bedjes voor verschillende kinderen om te slapen.

Ik vind het leuk om kinderen spelenderwijs dingen te leren (zoals tellen, samen delen, koekjes bakken, iets zaaien in de moestuin) en hier activiteiten/spelletjes voor te bedenken. Alles afhankelijk van wat de kinderen leuk vinden en/of nodig hebben. Overleg met de ouder(s) vind ik hierin ook belangrijk. Zelf ken je je kind tenslotte toch het beste!

Ik ben een christelijke gastouder, wat bijvoorbeeld inhoudt dat we bidden voor het eten en bij het voorlezen ook wel eens een mooi verhaal uit de kinderbijbel lezen. Je hoeft niet perse christelijk te zijn om te mogen komen, alle kindjes zijn welkom!

Ben je op zoek naar een gastouder en spreekt dit je aan? Heb je een vraag? Of wil je graag kennismaken om een beter beeld te krijgen? Neem gerust contact op voor meer informatie!

E-mail: gastouderopvangjohnlennonplein@gmail.com

Telefoon: 06-29892120

Gastouder Kelly uit ’s Heerenhoek (Code Q)

Mijn naam is Kelly Menheere (geboren in 1991) en samen met mijn man Sjoerd, ons zoontje Kian en de kat Kwatta wonen wij in een vrijstaand huis met tuin aan de rand van ‘s-Heerenhoek. In augustus 2018 ga ik officieel van start als gastouder. Als gecertificeerd gastouder ben ik in het bezit van een diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker, een EHBO diploma voor kinderen en zijn Sjoerd en ik beiden in het bezit van een VOG.

Na mijn opleiding heb ik bij verschillende kinderdagverblijven en BSO’s gestaan en zo doende heb ik ervaring opgedaan als vaste kracht in de kinderopvang. Na de geboorte van ons zoontje, heb ik besloten om met gastouderopvang te beginnen. Zo kan ik mijn zoontje en de andere kinderen alle aandacht, warmte en veiligheid bieden die ze nodig hebben.

Bij mooi weer ben ik het liefst buiten, de kinderen kunnen heerlijk in de achtertuin spelen. We hebben een ruime tuin en er is voldoende speelmateriaal aanwezig. We proberen minimaal 1 keer per dag naar buiten te gaan, al is het maar voor een frisse neus. Dit kan in de tuin, maar we kunnen ook lekker op pad. Op loopafstand is er een park en de speeltuin is ook in de buurt.

Bij slecht weer (of als je liever even binnen speelt) is er binnen ook voldoende speelmateriaal aanwezig. In de woonkamer staan er verschillende bakken met speelgoed, waar ze uit kunnen kiezen. Aan tafel kunnen de kinderen gezellig een spelletje spelen of een puzzel maken. Hier doen we ook activiteiten, zoals knutselen en koekjes bakken. Ook is er een boekenbak, zodat ze op de bank lekker een boek kunnen lezen. Voor de kleintjes is er een box aanwezig, zodat ook zij veilig en rustig kunnen spelen.

Bij Kelly Gastouderopvang gaat open van maandag t/m vrijdag van 7.00-18.00 uur. Ik bied kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. De beste manier om te kijken of uw kind zich op zijn gemak zal voelen, is door langs te komen. Ik laat u graag zien hoe ik werk en u kunt zien in welke omgeving uw kind wordt opgevangen.

Wilt u meer weten over de opvang? Neem gerust contact op.

Groetjes,

Kelly

Gastouder Michelle uit Vlissingen (Code P)

Mijn naam is Michelle de Landmeter en ik ben 29 jaar.  Ik woon samen met mijn man Thijs, onze  zoon Florian (4 jaar) en onze dochter Noemi (2 jaar) in de Vlissingse wijk Paauwenburg.

Ik bied kinderen graag een fijne en veilige plek waar ze kunnen opgroeien, en waar ze zich welkom voelen. Ik vind het belangrijk dat kinderen (leren) samenspelen, delen, helpen en rekening houden met elkaar en dat ze de aandacht krijgen die ze nodig hebben. Rust en regelmaat en dus voorspelbaar zijn voor de kinderen vindt ik belangrijk. Daarom werk ik zoveel mogelijk met een vast dagritme, met daarin wisselende activiteiten.

Er is voldoende speelgoed voor groot en klein wat ik regelmatig wissel. In onze afgesloten tuin spelen we graag met (loop)fietsjes, de glijbaan, een speelhuisje en de zandbak. Met mooi weer kliederen we graag met water en zand. Ik hou ervan om met de kinderen te knutselen, maar ook te bakken.
We wonen dichtbij speeltuin Lammerenburg. Hier gaan we regelmatig heerlijk spelen, ook vies worden hoort erbij tijdens al het ontdekken. Als het kan gaan we iedere dag even naar buiten voor een frisse neus.

Ik bied opvang aan kinderen in de leeftijd van nul tot vier jaar.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op mijn website: www.gastouderopvang-michelle.webnode.nl

Gastouder Marinda uit Kortgene (Code O)

Mijn naam is Marinda van der Genugten 32 jaar en wonende in Kortgene op Noord-Beveland. Ik heb 3 kinderen Amber van 10, Jozef van 8 en Lisa is 4 jaar en ik ben al ruim 10 jaar gastouder.

Wij zijn Christelijk maar iedereen van alle afkomst is natuurlijk welkom. Ik heb ervaring met kinderen met een stoornis, ADHD, autisme, ZMOK enzovoorts.

Thuis hebben we een hele lieve hond Tippie, kat Pim en buiten 3 konijnen Shadow, Droppie en Jacco. Er staat een speeltuin voor het huis waar veel gebruik van wordt gemaakt.

We houden hier van duidelijkheid, structuur en regelmaat, spelen veel buiten en zijn graag creatief bezig.

Mocht u nog meer informatie willen dan mag u uiteraard contact met me opnemen.

Gastouder Samantha uit Magrette (Code N)

Ik ben Samantha Hamelink 27 jaar, getrouwd en trotse moeder van Jorden en Sven. Ik woon op de Magrette, klein gehuchtje in de buurt van Axel. Bent u op zoek naar een kleinschalige en huislijke opvang, neem gerust contact op om eens te komen kijken.

Na de opleiding onderwijsassistent niveau 4 te hebben afgerond, ben ik 6 jaar werkzaam geweest in de kinderopvang. En vanaf 2014 als gastouder. Werken met kinderen is mijn passie, door met een kleine groep kinderen actief bezig te kunnen zijn, kan ik goed rekening houden met de persoonlijke behoeften van u kind. En de kinderen ondersteunen en begeleiden in hun ontwikkeling.

Ik bied opvang aan kinderen tussen de 0 en 4 jaar, Er wordt met een vast dagritme gewerkt, met daarin verschillende activiteiten. Zodat u kind zicht snel vertrouwd voelt.

Telefoonnummers: 0115-850603 / 06-43275253

Gastouder uit Biervliet – Zeeuws Vlaanderen (Code M)

NellekeHallo iedereen,

Mijn naam is Nelleke, 22 jaar, en ik ben getrouwd met Adri. Samen hebben we een dochtertje van 6 maanden. Ze heet Mirthe.

Waarom ik gastouder word…..
Omdat kinderen zo leuk en lief zijn! En omdat mijn vaste oppaskindje sinds februari naar school gaat.

Ik vind het heel leuk om kinderen een gezellige dag te bieden. Graag wil ik uw kindje opvangen bij mij thuis. Er is genoeg ruimte, we hebben een ruime tuin en genoeg speelgoed.
In huis hebben we een aparte kamer waar de kindjes lekker kunnen spelen. Ook voorlezen of lekker wandelen zullen we regelmatig doen.

Wilt u meer informatie, dan kunt u mij mailen: nellekevancadsand@hotmail.com

Vriendelijke groetjes,

Nelleke Dieleman-van Cadsand

Gastouderopvang “Bijna thuis” in Burgh-Haamstede (Code L)

Beste ouders,

Ik ben Chantal Cloodt. Sinds juni 2015 gastouder in Burgh-Haamstede. Ik ben moeder van twee meisjes. Mijn oudste is 15 en mijn jongste is 12. We wonen in de kern van Haamstede vlak bij de basisschool, bibliotheek en peuterspeelzaal. Ik heb er voor gekozen om gastouder te worden, omdat ik graag andere kinderen en hun ouders wil bieden wat ik jarenlang heb mogen ontvangen. Mijn meisjes zijn ruim 10 jaar door een gastouder in een veilige huiselijke omgeving opgevangen en hebben daar liefde, zorg, regelmaat en de rust gekregen om zich te ontwikkelen terwijl ik aan het werk was.

Nu is het dus mijn beurt om dat te doen. Ik vang inmiddels meer dan 10 kindjes voor, tussen en na school op en uiteraard ook dagopvang hoort hierbij. Samen spelen, naar het bos gaan, met mooi weer het strand op zoeken en gewoon heerlijk knutselen aan de grote tafel zijn activiteiten die we samen met veel plezier doen. Maar ook gewoon afspreken met vriendjes en vriendinnetjes kan. We wonen bijna naast het schoolplein en afspreken is dan ook erg makkelijk. Als het lekker weer is, spelen we vaak op het schoolplein en gaan de limonade, fruit en koekjes gewoon mee naar het plein en picknicken we gezellig samen.

Ik bied flexibele opvang aan in de ruimste zin van het woord. Dus ook avond, nacht en weekend opvang behoort in overleg tot de mogelijkheden. We wonen hier immers in een recreatiegebied, waarbij veel ouders juist zoeken naar opvang waarbij dit mogelijk is.

Voor meer informatie verwijs ik ook naar mijn facebookpagina.

Ik zie ernaar uit om meer kindjes een veilig en gezellige gastouderopvang te bieden.

Groetjes,

Chantal

Gastouderopvang de Nachtegaaltjes wijk ’t Zand Middelburg (Code K)

Hallo,

ik ben Sandra Basie. Ik ben getrouwd en moeder van een zoontje (2013).

Gastouderopvang de Nachtegaaltjes is een knusse, huiselijke opvang waar de ontwikkeling van het kind in de leeftijd van 0 tot 4 jaar centraal staat. Ik werk met verschillende thema’s die herkenbaar zijn voor de kinderen. De activiteiten pas ik hierop aan. Denk hierbij aan knutselen, lezen, liedjes leren, bewegen op muziek en natuurlijk ook gewoon spelen. Wij hebben zelf 2 katten en in onze tuin een volière. Op loopafstand van mijn huis is een klein speeltuintje. ’s Middags gaan we mijn zoon van school halen, maar we gaan daarnaast er ook gewoon op uit met de wandelwagen of de bakfiets. De opvang is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 17.30 uur.

Heeft u meer interesse of wil u een kijkje komen nemen bij de Nachtegaaltjes? U bent welkom. Kijk voor meer informatie op www.gastouderopvangdenachtegaaltjes.nl of mail naar nachtegaaltjes@zeelandnet.nl

Ik hoop u en uw kleintjes binnenkort te mogen begroeten.

Gastouderopvang de Nachtegaaltjes

 

 

 

 

 

Gastouder uit ’s Gravenpolder (Code J)

Beste ouders,

Even voorstellen: Ik ben Elselien Minnaard, trotse mama van Brent en Yens en ik woon in
’s-Gravenpolder. In mijn huis heb ik nog ruimte om misschien wel uw kindjes op te vangen. Ik ben twee dagen per week beschikbaar, dagen en tijden op dit moment in overleg.

Ik heb een flinke tuin met schommel waar heerlijk gespeeld kan worden. Schijnt de zon, jassen aan en naar buiten! Op loopafstand hebben we ook nog eens een hele leuke speeltuin.

Kunnen we niet naar buiten? Geen probleem, ik ben lid van de Spelotheek zodat er steeds weer ander speelgoed is. Een televisie hebben we niet. Bij mij is het spelen, kleuren, verven, schommelen, fietsen, stampen in de plassen. Kortom genieten!

U kindje mag alles mee eten en drinken, 2x op een dag fruit, boterhammetjes etc. Geeft u liever zelf eten of drinken mee? Ook prima. Een kinderstoel is aanwezig, een campingbedje ook.

Wilt u meer informatie, of heeft u interesse? Mail me gerust elsjuh1990@gmail.com

Gastouder Tineke uit Oostkapelle (Code I)

Hallo ouders,
Zoekt u een leuke en gezellige gastouder?
Dan hebt u aan mij een goede.
Ik vang kinderen op van 0-12 jaar, zowel bij mij thuis als bij u in huis.
Ik ben Tineke Jobse en ik ben 34 jaar. Ik ben getrouwd met Enrico Jobse. Samen hebben we 2 kinderen, Tim van 2014 en Sven van 2016. Dit jaar (2018) verwachten we ons 3e wondertje.
Vanaf augustus 2018 heb ik weer plaats in de opvang.
We hebben thuis een aantal dieren; een hond, 2 kippen, konijnen en vogels.
Bij de opvang bij mij thuis betrek ik de kinderen bij deze dieren, denk hierbij aan wandelen met de hond, eieren rapen en het konijn verzorgen.
Ook spelen we lekker buiten, knutselen we samen, wordt er voorgelezen en bakken we lekkere dingen.
U kunt mij vrijblijvend mailen of langs komen voor een gesprek.
Mail: tineke-83@hotmail.com
Tel: 0615860490

Met vriendelijke groet,
Tineke Jobse

Gastouder “De Wurmpjes” in Vlissingen (Code H)

LindaHallo,

Ik zal me even voorstellen, ik ben Linda Crinse, ben 41 jaar en ben sinds 2014 gastouder bij Sweet Home. Ik ben getrouwd met Jan waarmee ik samen een dochtertje heb Zoella (8 jaar) en ik heb ook nog een zoon D.J. (14 jaar). Sinds kort hebben we er een gezinslid bij, een klein hondje.

We wonen in een gezellig huis aan de rand van Bossenburg.

Ik wil opvang bieden voor kindjes van 0 tm 14 jaar opvangtijden van 7:00 tot 18:00 of in overleg. Ik probeer zoveel mogelijk rust en regelmaat te creëren maar er is ook gerust wel eens tijd voor een grapje. En bij goed weer ga ik er graag op uit met de kindjes.

Geïnteresseerd of wil je meer informatie neem dan gerust contact met me op 06-12128287 of bel of mail naar Gastouderbureau Sweet Home Zeeland.

Gastouder uit Zierikzee (Code G)

Ik ben Lies Ernst uit Zierikzee en samen met mijn man Wil hebben we een dochter en een kleinzoon van 5 jaar en een kleindochter van 3 jaar.

Ik ben met veel plezier al ongeveer 17 jaar gastouder. Ik ben in het bezit van een certificaat en EHBO-diploma. Ik vang kinderen op van 0 tot 4 jaar en ben elke dag beschikbaar van maandag tot vrijdag van ’s morgens 6.00 tot 17.30 uur.

Ik werk graag met een vast dagritme dus met een bepaalde rust en regelmaat.

Graag tot ziens,

Lies Ernst

Gastouder in Bruinisse (Code F)

mieneke

Beste ouders,

Mijn naam is Mieneke van Klinken, geboren in 1959 en ben getrouwd met Leen. We hebben twee dochters, drie kleindochters en een kleinzoon. Ik ben in het bezit van het diploma Kinderverzorging/Jeugdverzorging en kinder-EHBO, daarnaast heb ik diverse cursussen gevolgd zoals: deskundigheid bevordering voor gastouders en tevens verschillende certificaten behaald. Inmiddels ben ik al vanaf 1998 werkzaam als gastouder bij mij thuis en vang kindjes op van 0 tot 4 jaar.

Mijn streven is om kindjes in een kleinschalige, rustige, veilige en vertrouwde omgeving opvang te bieden, wat zo dicht mogelijk bij de thuis situatie komt en waar een kind nog kind mag zijn. Er is volop speelgoed voor iedere leeftijdsfase en eigen behoefte van uw kindje. Als kers op de taart hebben we een hele grote tuin vol met allerlei speeltoestellen en speelmogelijkheden. Voor de kleinste kindjes hebben we de mogelijkheid voor een apart gescheiden speelgedeelte, zodat ze veilig buiten kunnen spelen.

We hebben heel veel duw en loop karretjes, fietsjes, tractor, wipje en ander buitenspeelgoed.
Voor de wat grotere kinderen hebben we een speelhuisje met glijbaan, trampoline, 3 verschillende schommels, waaronder een band en schijfschommel en een touwladder in de klimboom enz. enz.
Ook hebben we een flinke zandbak en een leuke kinderblokhut, zodat ze hun eigen ingerichte mini huisje hebben.

Interesse? Kom dan gerust eens een kijkje nemen of neem contact op met het gastouderbureau.

Gastouderopvang “BijSuus” in Bruinisse (Code E)

logo_bijsuusGraag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Suzanne van Achterberg en ik ben 23 jaar oud. Ik ben een enthousiaste, lieve, betrouwbare gastouder. Met mijn vriend Pieter woon ik samen in Bruinisse. De kinderen worden opgevangen in ons huis. Tevens zijn er twee slaapkamers beschikbaar voor de kindjes die moeten slapen. Zodra het even kan spelen de kinderen buiten in een omheinde, veilige tuin bij het huis. Binnen wordt er gespeeld, geknutseld, voorgelezen, gedanst en gezongen. Alles mag en niets moet.

Van maandag t/m vrijdag kunnen de kinderen opgevangen worden tussen 7.00 en 18.00 uur. Andere tijden of voorkeuren zijn bespreekbaar. De opvang is inclusief: Fruit, sap, boterham, koek. Niet inbegrepen zijn: luiers en babyvoeding. Het tarief is € 5,60 per uur per kind inclusief bemiddelingskosten.

Natuurlijk bent u van harte welkom om te ontdekken of uw kind zich thuis kan voelen bij gastouderopvang ” bijSuus”.

Gastouder in Goes-Noord (Code D)

KarinHallo,

Ik ben Karin Aalfs, ik ben 37 jaar oud, getrouwd met Germt en we hebben een dochter van 4, Indy. Wij hebben 3 poezen en wat visjes.

Ik bied opvang in Goes Noord, we hebben een grote achtertuin met daarin een speelhuisje en een glijbaan. En naast het huis is meteen een speeltuin met o.a. schommels en klimmogelijkheid. Ik bied opvang voor overdag.

Groetjes, Karin.

Rahime – Vlissingen (Code C)

Hallo,

Ik ben Rahime en ik ben al een tijdje met veel plezier gastouder in Vlissingen.

Ik ben Turks, maar uiteraard is iedereen welkom, en ik heb twee dochters die beide al naar school toe gaan. Ik ben 29 jaar en druk bezig met de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3. Ik heb mijn diploma om gastouder te worden al gehaald, zo ook mijn EHBO voor kinderen.Ik woon in de Bloemenlaan in Vlissingen en mijn huis is kindvriendelijk ingericht. Ik bied (eventueel flexibele) opvang aan van maandag tot en met vrijdag en de weekenden in overleg. Alle leeftijden zijn welkom !

Ik hoor graag van jullie!
Groetjes,
Rahime

Gastouderopvang De Vlinder (Code B)

Gastouderopvang De VlinderHallo ouders,
Ik ben Debbie, 27 jaar en moeder van een zoontje van 5 jaar.
Na mijn opleiding SPW ben ik gaan werken in de kinderopvang en heb op die manier 7 jaar ervaring opgedaan.

Nu wil ik graag een aantal kinderen bij mij thuis opvangen. Ik ben voorstander van de rust en regelmaat, waar ook een vast dagritme bij hoort.
Ik houd van naar buiten gaan. Achter mijn huis is een speeltuin, waar iedereen naar hartelust kan spelen. ik vind het namelijk belangrijk dat kinderen voldoende buiten spelen of voor kleinere kinderen toch even fijn buiten een frisse neus krijgen. Ik woon tegenover basisschool het Wilgenhof in Dauwendaele en kan dus gemakkelijk kinderen ophalen en brengen, die op deze school zitten.

Zelf heb ik 2 katten en honden, deze zijn super lief voor kinderen. Ik heb een echte speelkamer in huis waar veel speelgoed staat, maar ook de commode en de knutseltafel. Ik vind het heerlijk om te knutselen en lekkere dingen te bakken. Ik ben flexibel en in overleg beschikbaar en ook ’s avonds.

Ik hoop op reacties!
Groetjes,
Debbie

Annette – Gastouder in Middelburg (code A)

Ik ben Annette  en ik werk als gastouder in Middelburg (Magistraatwijk). Ik vang al 17 jaar met veel plezier kinderen op. De kinderen zitten in een leeftijdscatogorie van 6 weken tot 12 jaar. Ik ben gediplomeerd in het Mbo op niveau 2 als gastouder. En ik ben in bezit van kinder EHBO diploma wat een extra stuk veiligheid bied in mijn vak.
Ouders en kinderen vinden het fijn om bij mij te komen omdat ik ze met respect behandel, open sta voor andere mensen, geen slechte woorden gebruik en door zelf het goede voorbeeld te geven groeien de kinderen er mee op. Bij binnenkomst overleg ik met de ouder hoe het met slapen en eten is gegaan en of er nog bijzonderheden zijn waar ik rekening mee kan houden, bij het ophalen bespreken we hoe het gegaan is of als er iets bijzonders is gebeurd. Tevens mogen de ouders altijd contact met mij opnemen als ze vragen / opmerkingen hebben of ergens mee zitten. Mijn huis is al jaren kindvriendelijk ingericht, al de veiligheid maatregels zijn toegepast van traphekjes tot stopcontactbeveiliging en niet roken in huis. De kinderen houden van spelen en dat kan hier goed, van kleuren tot puzzels maar vooral van vrij spelen zonder spelregels. De poppenwagen, een boekje lezen of een duplo stad bouwen, het kan allemaal.

Flexibele opvang behoort tot de mogelijkheden afhankelijk van de huidige bezetting.

Heeft u interesse om nader kennis te maken voor de opvang van uw kindje(s) ? Neem dan contact met ons op.

Reacties zijn gesloten.